Beleef je sport in balans
Bereik je sportieve doelstellingen in balans met jouw leven

Laten we starten

Volg een sportschema bij deze personal trainer

Better Sports Balance - Coaching

Wil u uw sportprestaties verbeteren en bent u op zoek naar een personal trainer in de regio Oudenaarde, Gent? Kies dan voor de ervaring en knowhow van Better Sports Balance. 

Training voor een sportevenement

Personal coach Jo Zwaenepoel wil mensen inspireren om met gezondheid, beweging en sport bezig te zijn door training, advies, testen, stages en yoga. We focussen op zwemmen, fietsen, lopen en triatlon. Better Sports Balance werkt met wekelijkse sportschema’s, inspanningstesten en lactaattesten. Deze personal trainer bereidt u ook voor op een specifiek sportevenement. 

Optie A

Optie A: 2-wekelijks schema opstellen met wekelijks overleg en bijsturingen per mail en telefoon. Kostprijs: 75 euro per maand (per 6 maanden) voor individuele sport.

Optie B

Optie B: 2-wekelijks schema opstellen met dagelijks overleg en bijsturing per mail, telefoon, whatsapp en messenger. Kostprijs: 100 euro per maand (per 6 maanden) voor individuele sport.

Testen voor lopen en fietsen

Wie graag weet hoe het staat met zijn basisuithouding en in welke zones hij of zij best traint, kan zich inschrijven voor een lactaattest of inspanningstest. Dit is mogelijk voor zowel lopen als fietsen. Deze testen worden aangeboden vanaf 50 euro. Better Sports Balance ontwikkelt ook sportschema’s voor groepen bij bedrijven of bij clubs ter plaatse. Dit kan niet alleen in de regio Dendermonde en Gent, maar in heel Vlaanderen. U kan deze personal coach ook inschakelen om zwemles of yogales te volgen. Nog vragen? Of een afspraak maken? Contacteer ons beslist. Wij helpen u graag verder!

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

contacteer ons snel !

0474 58 32 20