Beleef je sport in balans
Bereik je sportieve doelstellingen in balans met jouw leven

Laten we starten

The Power of Yoga

 

Wil u graag yoga in de regio Oudenaarde volgen? Maak dan zeker een afspraak met Better Sports Balance. Personal trainer en geoefend yoga-leraar Jo Zwaenepoel geeft Yoga lessen, individueel, in groep of in het bedrijfsleven.

 Zuurstof voor lichaam en geest

Tijdens de yoga sessies leren we u meer bewustzijn aan. Dit is het vermogen om aandacht te geven aan lichaam en geest. Dankzij het beoefenen van asana’s wordt uw lichaam wakker, wint u aan stabiliteit en kracht, zachtheid en openheid. En dit alles zonder te oordelen.

Particulieren en organisaties

Individuele sessies of yoga in kleine groepjes tot maximum 4 deelnemers kunnen bij u thuis of bij Jo Zwaenepoel in Maarkedal bij Oudenaarde plaatsvinden. Ook bedrijven, verenigingen, clubs en organisaties kunnen op locatie groepslessen organiseren bijvoorbeeld als workshop, kennismaking of teambuilding.

Yoga on Booking

Tijdens de zomermaanden was het concept Yoga in My Garden een succes. We stelden daarbij onze Garden open tijdens de wekelijks sessies op maandag van 19 uur tot 20 uur. Ondertussen zaten we niet stil en werkten we een nieuw concept uit, met name Yoga on Booking voor verschillende doelgroepen (kinderen, ouder-kind yoga, atleten, volwassenen, senioren,…).

Neem contact met ons op om een sessie te boeken en we stemmen op elkaar af, zodat plaats, tijd en ruimte niet langer een drempel is voor uw persoonlijk moment op de mat. Groepstarief vanaf 10 euro. Op locatie vanaf 50 euro. Hebt u nog vragen? Contacteer ons gerust. U vindt ook meer info op: http://yogainmycity.be/

 

 
Yoga on tour

Yoga on tour

@ Grote Markt Ronse:
Zondag 30 juni vanaf 10u - Yoga in My City - 30 min slots zowel voor kinderen als volwassenen - 5.00€ per slot.

@CC De...

Lees meer
Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

contacteer ons snel !

0474 58 32 20